Velkommen til psykolog John Petter Fagerhaug

publisert i Blogg

Hva trenger du? Hva ønsker du å få til? Hva kan jeg hjelpe deg med?

Trenger du noen å snakke med? Sliter du med noe som du vil ha hjelp med? Ønsker du løsninger og en positiv utvikling?

I over 20 år har jeg drevet privat praksis, hvor jeg har hjulpet mange mennesker med ulike kriser, problemer, situasjoner og ønsker. Vi har fått til mye bra, og jeg hjelper deg gjerne.

Uansett hva du sliter med, eller hvor vanskelig ting virker, eller hva du ønsker å få til, så nytter det å gjøre noe med det.

Min erfaring

Jeg er en folkelig og forståelig psykolog, utdannet ved Universitetet i Oslo. I årenes løp har jeg fått erfaring med mange ulike psykologiske problemstillinger, faglige retninger og metoder. Dette har gjort meg i stand til å kunne hjelpe deg på en rekke områder som du finner en oversikt over her. Det har også medført til utviklingen av en del løsninger som du finner noen av her.

I tillegg har jeg jobbet mye med utbrenthet og slitenhet, og utviklet programmet Behandling av utbrenthet. Mine løsninger har også ført til at vi har fått motivasjon i praksis inn i flere skoler i Agder (se Systematisk Arbeid med Mestring, Medvirkning og Motivasjon).

Enkelte erfaringer har også blitt til tekster. I artikkelen Psykiske lidelser er ofte normalreaksjoner har jeg vært opptatt av det normale i forhold til psykiske lidelser, og i innlegget De unge slitne har jeg belyst hvorfor så mange unge er så slitne. Jeg har også skrevet litt om overgrep i Flukten fra overgrepet, og om mannens problemer i Menn er feige.

Andre erfaringer har kommet ut i media. Der har jeg blant annet fokusert på livet i den digitale verden som for eksempel på NRK Dagsrevyen om skjermavhengighet, og jeg har selvfølgelig fått ut noe om utbrenthet. Jeg har også hatt ulike oppslag om kjendiseri og Reality-TV.

Jeg er fleksibel, praktisk og løsningsorientert, og jeg benytter meg av de fleste psykologiske disipliner i mitt arbeide med privatpersoner, par, ledere, bedrifter og organisasjoner.

Så jeg har mye erfaring jeg kan bidra med. Se Om Fagerhaug Solutions for mer informasjon.

Behandling

Gjennom samtaleterapi og rådgivning, og ved bruk av erfaringer og ulike psykologiske retninger og metoder, tilpasser jeg behandlingen slik at du kan være trygg på at du får den hjelpen du trenger.

Målet mitt er å få til løsninger og en positiv utvikling, uansett hvordan situasjonen din er i dag.

Ta kontakt

Ta kontakt her for en avtale, eller hvis du vil vite mer. Nye klienter kan bestille time her.

(Konsultasjoner tilbys på kontoret, pr. telefon eller på Skype e.l.)

Velkommen!