Fagerhaug Solutions ble etablert i 2015, og drives av psykolog John Petter Fagerhaug.

Han er utdannet psykolog ved Universitet i Oslo, der han tok klinisk og organisatorisk utdanning, med skoleledelse som tema for hovedoppgaven. Siden 2000 har han drevet privat praksis som psykolog, kurs- og foredragsholder og konsulent.

Fagerhaug har fokus på utvikling og løsninger for enkeltmennesket, grupper, par, ansatte og ledere, i privat og offentlig sektor. Han har bakgrunn som organisasjonsutvikler, politiker og IT-ansvarlig. Han har også jobbet med humor, som han benytter seg av i sine foredrag.

I årenes løp har han samarbeidet med flere legesentre, bedriftshelsetjenester og større kunder, og han benyttes i tillegg jevnlig som terapeut, rådgiver, konfliktløser og konsulent på ulike arenaer – alt fra TV-produksjoner og mediesaker til arbeidskonflikter, arbeidsglede, psykisk helse, motivasjon og som samtalepartner for enkeltindivider og ledere.

Han blir stadig bedt om uttalelser knyttet til alle deler av livet, enten det dreier seg om psykisk helse, utbrenthet, overforbruk av digitale medier, kjendiseri eller realityserier, og han er i fortløpende prosess med å forfatte artikler der han belyser ulike samfunnsproblemer, med fokus på løsninger som virker – for alle.

I 2007 ble John Petter Fagerhaug kåret til årets motivator av Confex Norge, og i 2011 mottok han årets hederspris som foredragsholder. Fagerhaug ble også omtalt som en av de mest populære foredragsholderne i Norge i Dagens Næringsliv i 2015 og i 2016.

Foredragene hans bookes gjennom bookingfirmaet Athenas, og han benyttes jevnlig av kurs- og konferansefirmaet Confex. Andre forespørsler og bestillinger gjøres her.